Styrelsen kan behöva nå dig!

Styrelsen och fastighetsskötaren kan behöva nå dig! Registrera dina kontaktuppgifter hos SBC.

Det kan uppstå en akut situation eller att någon behöver tillträde till din lägenhet med anledning av fastighetens skötsel. Styrelsen behöver då kunna komma i kontakt med dig. I dag är styrelsen hänvisad till att lämna lappar, vilket är långsamt och även förutsätter att du är hemma. Är du borta en längre tid och inte tömmer brevlådan, behöver du vara anträffbar på annat sätt.

Styrelsen uppmanar dig därför att registrera dina kontaktuppgifter på ditt konto hos SBC, vår ekonomiska förvaltare. SBC är peronuppgiftsansvarig enligt GDPR och föreningen har personuppgiftsbiträdesavtal med dem. SBC hanterar redan idag medlemsregistret och lägenhetsförteckningen, så uppgifterna är i säkra händer. Se SBC:s integritetspolicy.  

Kontaktuppgifterna kommer endast användas i föreningsangelägenheter och är dessutom endast åtkomliga av behöriga personer i föreningen (styrelse och revisor).

Du loggar in på SBC:s kundportal SBC Hemma. Under ditt namn väljer du Inställningar. Fyll i e-postadress och telefonnummer, klicka därefter på Spara kontaktuppgifter.

 

Tack för din medverkan!

Teknikgruppen