Inget infoblad på papper och registrering för nyhetsbrev

Du kanske har noterat att det inte kom ett infoblad i brevlådan den här gången. Det sitter nu anslag i punkthusens entré, tvättstugor och soprum var du hittar infobladet. Det vill säga här på webbplatsen.

På grund av vissa tekniska utmaningar lyckades vi inte få ut infobladet på papper den här gången. På anslag finns nu information om var du hittar bladet. De som prenumererar på nyhetsbrevet fick dock infobladet via mejl i samband med publiceringen.

Nyhetsbrev

Genom att anmäla dig för nyhetsbrevet får du också infobladet via mejl fortsättningsvis. Vid utskicket listades även länkar till notiser här på webben, som kan vara av intresse för dig som medlem.

Nyhetsbrevet är också en viktig kanal för att styrelsen snabbt ska kunna nå ut till alla boende med information vid behov, exempelvis vid avstängning av vatten, värme eller plötsliga händelser som påverkar dig som boende. Så registrera dig på en gång!

Kontaktuppgifter

I samband med skötseln av fastigheten kan styrelsen eller fastighetsskötaren behöva komma i kontakt med dig personligen! Vänligen håll dina kontaktuppgifter aktuella på ditt medlemskonto hos SBC på hemma.sbc.se. Under ditt namn väljer du Inställningar. Fyll i e-post och telefon, därefter Spara kontaktuppgifter. (Läs mer)
 

Hälsningar
Teknikgruppen