Få föreningsinformation snabbt & enkelt!

För att du snabbare och enklare ska få tillgång till viktig information från föreningen bör du registrera dig för föreningens Nyhetsbrev, i högra spalten här på sidan.

Föreningen kan snabbt behöva nå ut med information till dig som boende, till exempel att vattnet behöver stängas av.

I dag är styrelsen hänvisad till utdelning av lappar, anslag i trapphus samt ”nyheter” här på föreningens webb. Det kan ta ett tag innan du nås av informationen, dessutom är det ganska tidskrävande att hantera lappar, vilket också fordrar att någon är fysiskt på plats och har tillgång till skrivare.

Förhoppningen är att ersätta lapparna vid mer brådskande angelägenheter med grupputskick av mejl, för snabbare informationsspridning. Styrelsen har då även möjlighet att periodvis skicka ut information och länkar till nyheter på webbplatsen. Registrera din mejl-adress i rutan Nyhetsbrev, i högra spalten här på sidan.

Givetvis är det frivilligt och du kan när som helst avsluta prenumerationen. Styrelsen kommer enbart att använda utskicken för föreningsangelägenheter. Tänk på att om du byter mejladress, så behöver du registrera den nya samt ta bort den gamla. Var också observant på att mejlen inte hamnar i Skräpkorgen i din mejlhanterare.

Hälsningar
Teknikgruppen