Rensning av barnvagnsförråden

I samband med höstens föreningsdag den 24 september kommer barnvagns­förråden på BA49 och BA175 att rensas och städas. Förråden ska endast innehålla barnvagnar som aktivt används!

Utrymmena är begränsade så det är viktigt att de som aktivt använder barn­vagnar har möjlighet att ställa in dem i förråden. Av utrymnings- och brand­skyddsskäl är det olämpligt att förvara dem i trapphusen.

Vi vill därför uppmana alla att plocka bort sådant som inte hör hemma i barn­vagnsförråden, till exempel pulkor, snowracers, vagnar som inte aktivt används etcetera. Detta får förvaras i era förråd.

Alla barnvagnar i förråden har märkts med små runda röda klisterlappar. Ni som har barnvagnar tar bort märkningen.

Vagnar som fortfarande har märkningen kvar på föreningsdagen antas sakna ägare och omhändertas under viss tid innan de skänks eller kastas. Alla övriga föremål som inte hör hemma i förråden kommer också rensas ut. Under lagringstiden kan föremålen återfås om ni kontaktar någon i styrelsen.

Information har idag delats ut i brevlådorna på BA 49 och BA 175, samt satts upp på anslagstavlorna i trapphusen och på dörren till barnvagnsförråden.