Föreningens webbplats har förändrats

Plattformen som föreningens webbplats ligger på har uppdaterats, vilket har påverkat både utseende och funktion. Fram för allt är det vissa länkar inom en sida som inte fungerar helt och fullt.

Föreningen använder en kostnadsfri tjänst för publicering som Bostadsrätterna tillhandahåller. Bostadsrätterna har nu genomfört en nödvändig uppgradering av hela plattformen, vilket fått vissa, förhoppningsvis övergående, konsekvenser. Det finns också fördelar, vilka vi ska försöka dra nytta av, bland annat gruppmejl.  

I en nyhet från den 22 oktober meddelade vi att vissa länkar slutat fungera på webbplatsen, det var länkar inom en webbsida, så kallade ankarlänkar. Det problemet ska nu vara åtgärdat, så befintliga länkar bör fungera. Funktionen är dock inte helt stabil när man uppdaterar en sida och vill förändra eller skapa nya ankarlänkar.

Utseendet har också förändrats. En sak som inte fungerar, vilket påverkar läsbarheten är att utformningen av rubriker inte blir som tänkt. De stämmer inte i storlek eller färg, men det löser sig säkert framöver.

>>>
2023-10-22 - Vissa länkar fungerar inte längre: Plattformen som föreningens webbplats ligger på, har uppdaterats. Det verkar nu som att vissa länkar på vår webbplats inte längre fungerar. Vissa av webbsidorna använder interna länkar till olika platser inom sidan. Till exempel har vissa sidor en "innehållsförteckning" så man snabbt ska ta sig till rätt information. Denna funktionalitet har nu upphört att fungera. Vi ser över hur vi ska komma runt problemet.
<<<

Hälsningar
Teknikgruppen